Нова видео игра – Peaky Blinders: Mastermind

Нова видео игра – Peaky Blinders: Mastermind

Серијата Peaky Blinders која првпат беше објавена во 2013та, дури 7 години подоцна добива видео игра инспириана од неа. Можеби проблемот за волку долго чекање беше во недостатокот на идеите за како да ја преобратите драмата и нејзиниот специфичен стил во игра.

Но сепак девелоперот FuturLab успеа да пронајде решеније и ја претставува Peaky Blinders: Mastermind како стратегиста игра која се обидува да го долови ликот на харизматичниот, но опасен Томи Шелби. Играта се очекува да пристигне на 20 Август, 2020, а продажната цена ќе биде $19.99. Играта ќе има 10 предизвици кој треба да ги решите, управувајќи со главниот лик Томи низ улиците на криминалното подземје на Бирмингем.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *