Tom Cruise изнајмил брод со вредност од 700.000 долари, за да продолжи со снимањето на Mission Impossible 7

Tom Cruise изнајмил брод со вредност од 700.000 долари, за да продолжи со снимањето на Mission Impossible 7

Главниот актер на Mission Impossible 7 само што потврди дека нема мисија која што е невозможна за него. Според извештаите, Cruise неодамна изнајмил брод од 700.000 долари само за да продолжи со снимањето на 7миот дел од акциониот филм, што е можно побрзо.

Причината за ваквиот чекор на Cruise е за да ги заштити сите вработени кои работат за снимањето на филмот од коронавирусот. Бродот има капацитет за 500 луѓе што е доволно за бројот на вработени.

Се очекува филмот да дебитира на филмските платна во 2021 година. Tom Cruise исто така планира да снима филм во вселената заедно со NASA.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.