Lenovo го претстави подобрените Yoga лаптопи, со Intel 11 Gen Corе процесор

Lenovo го претстави подобрените Yoga лаптопи, со Intel 11 Gen Corе процесор

Lenovo го претстави иновативните Yoga лаптопи, што го нудат најдоброто досега. Со 11та генерација на новиот Intel процесор, споено со графичката Intel Iris Xe компанијата објави повеќе модели на лаптопите од серијата Yoga.

Тие модели се: 14 инчниот Yoga 9i со негова слим верзија, 14 инчниот Yoga Slim 7i Pro, 13 инчен Yoga Slim 7i заедно со негова варијанта со 14 и 15 инчен екран. Цената на овие лаптопи ќе се движи од 900 евра се до 1800.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *