Samsung го објави The Premiere, луксузен ласерски проџектор со 4К резолуција

Samsung го објави The Premiere, луксузен ласерски проџектор со 4К резолуција

Samsung го објави новиот уред, The Premiere, проџектор со ласерска проекција и 4К резолуција. Ова е последен уред кој Samsung го објави во проектот кој се насочува кон подобрување на технологијата во вашиот дом.Samsung тврди дека проџекторот треба да биде ставен пред ѕидот или пак рамна површина за да донесе ултиматно доживување и најоптимални резултати.

 Уредот ќе има два модели, LSP9T кој нуди 130 инчна проекција и LSP7T со понуда од 120 инчи. Уредот се очекува да ја има својата премиера подоцна во текот на оваа година, во САД, Европа и Јужна Кореја. Цената сеуште не позната, но со сигурност може да кажеме дека нема да биде „пристојна“.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.