Новите монитори од серијата Philips E2

Нудат дизајн без рамка, карактеристики на игри и детална слика

MMD, водечки партнер на мониторите на Philips, ја претстави серијата Philips E2: ново семејство монитори кои комбинираат елегантен дизајн и иновативни карактеристики што одговараат и на домот и на канцеларијата.

Ултра-тенкиот дизајн на рамката од 3 или 4 страни обезбедува максимална големина на површината за гледање со минимално одвлекување внимание и е особено погоден за графички дизајн и професионални апликации.

Високата резолуција значи повеќе пиксели на дисплејот и подобри детали – важна карактеристика за професионалци, како што се графички дизајнери, CAD дизајнери и архитекти – но исто така значаен плус за сите други корисници.

Full HD до 4K UHD резолуција и врвен квалитет на сликата.

Новите модели нудат SmartImage Game Mode, поставка за екран со брз пристап специјално за гејмерите што нуди неколку опции.

Новата линија E2 вклучува: Full HD LCD монитор Philips 242E2FA, Full HD LCD монитор Philips 272E2FA, LCD LCD монитор Philips 288E2A 4K Ultra HD и UltraWide LCD монитор Philips 345E2AE.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *