Razer подготвува нов безжичен гејмин маус

Razer подготвува нов безжичен гејмин маус

Razer, глабалниот бренд за гејмери, соопшти дека подогтвува нов маус за гејминг Razer Naga Pro Wireless. Naga Pro ќе биде прилагодлив за секаков вид на игри, од Battle Royale па се до стратегија правејќи го играњето полесно од кога било досега.

„Ние сме сите гејмери, но сите играме на различни начини“ изјави Alvin Cheug, Вице-претседателот на Razer’s Peripherals. „Прилагодувањето секогаш било главна компонента за подобрувањето на перформансите на гејмерите. Овој безжичен маус е идеален за тоа и дава контрола врз играта на различни начини, без рестрикции на движењето“ продолжи тој.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.