Два модели на Apple Watch влегуваат во производство

Големиот снабдувач на Apple започнува со производство на два нови модели

Објавен е нов извештај кој тврди дека два нови модели на Apple Watch влегоа во производство.

Забележете дека Apple Watch Series 6 се очекува да биде објавен заедно со iPhone 12 серијата и другите производи во октомври оваа година.

Друга гласина изјави дека нема да има лансирање на Apple Watch во септември. За ова, претпоставуваме дека ќе започне заедно со главната серија iPhone за оваа година.

DigiTimes објави нов извештај, во кој се тврди дека SiP или технологијата систем-во-пакет ќе биде голема побарувачка следната година. Изданието истура детали за претстојните модели на Apple Watch и AirPods од третa генерација.

Извештајот додава дека ASE, најголемиот снабдувач на компоненти на Apple, подготвува чипови за најмалку два нови модели на Apple Watch.

Еден од двата модели најверојатно ќе биде Apple Watch Series 6, а вториот ќе биде ефтина верзија што ќе го замени Apple Watch Series 3.

Вториот ќе се натпреварува со буџетските паметни часовници на пазарот како Fitbit. Извештајот сугерира дека паметните часовници веќе влегле во производство.

Деталите за двата производи сè уште се прилично тивки, а последниот збор го има Apple, така што сè што можеме да сториме засега е да го предвидиме објавувањето.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *