Новиот IPad и Apple Watch 6 ќе бидат објавени на 8ми Септември

Новиот IPad и Apple Watch 6 ќе бидат објавени на 8ми Септември

Apple планира да ги објави новите IPad и Apple Watch модели утре, според Jon Prosser. Prosser објасни дела Apple ќе ги објави моделите во Вторник но има можност терминот да се помести. Претходно се очекуваше моделите да бидат објавени на 7ми Септември, односно денеска.

Иако Apple Watch ќе биде од 6та серија, Prosser не откри кој модел на IPad ќе биде објавен. Претходните месеци се појавија шпекулации дека тоа може да биде нов IPad со ниска цена или пак IPad Air 4. Исто така беше сугестирано дека апдејтиран модел на IPad Pro моделите можно е да искочи овој месец.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *