Gigabyte го откри супербрзиот IPS гејминг монитор – FI25F

Gigabyte го откри супербрзиот IPS гејминг монитор – FI25F

Gigabyte Technology Co. Ltd., е еден од најдобрите произведувачи на матични плочи и графички картички, го откри својот прв супербрз гејминг монитор наречен AORUS FI25F. Мониторот ја користи супербрзата технологија IPS на Gigabyte и има брзина од 240Hz овозможувајќи им на играчите високо квалитетна слика со брзо време на освежување.

Големината на екранот е 24.5 инчи и е идеален за гејмерите да го надградат нивниот сетап. Освен големиот екран мониторот нуди и 8-bit панели со 100% sRGB стандард и ги снабдува играчите со зачудувачка слика.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *