Microsoft го објави најмалиот Xbox некогаш виден

Microsoft го објави најмалиот Xbox некогаш виден

Microsoft вчера ги изненади своите фанови со објавувањето на Xbox Series S. Новиот модел на Xbox нуди next-gen перформанс и е најмалиот Xbox што бил некогаш направен. Компанијата вети дека ќе објави повеќе детали, но едно е познато, кога ќе почне да се произведува Xbox Series S ќе вреди само 299 долари.

Во објавата можеше да видиме јасна слика како ќе изгледа уредот, и едвај ја надминува големината на 2 рачки. Го задржува дизајнот на поголемиот Xbox Series X. Microsoft ќе објави повеќе детали за оваа конзола во иднина.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.