Android 11 – се што треба да знаете

Android 11 – се што треба да знаете

Апдејтот на Android 11 конечно пристигна. Google ја претстави новата верзија на оперативниот систем на 8 Септември. Android 11 најпрвин пристигнува на Pixel смартфоните, а доколку немате уред од Google ќе треба да почекате за новиот опреративен систем.

Новата верзија на Android воведува нови опции на смартфоните, како што е воведена апликација за снимање на екранот на самиот телефон. Со оваа опција ќе може да го снимате звукот од самиот телефон. Освен таа опција Andoird носи и подобрена безбедност на корисниците како и подобрени алатки за предвидување на однесувањето на корисниците.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *