Новите уникатни слушалки Huawei FreeBuds Pro

FreeBuds Pro ќе располагаат со поголема батерија

Huawei на 10 септември одржи нов промотивен настан на кој претстави повеќе додатоци за смартфон и нови лаптопи.

Меѓу аксесоарите претставени беа новите безжични слушалки Huawei FreeBuds Pro.

Според досегашните информации Huawei FreeBuds Pro ќе располагаат со поголема батерија со капацитет од 52.5mAh која ќе обезбеди повеќе часови на активна работа слушајќи музика или воспоставувајќи телефонски повици.

Huawei FreeBuds Pro ќе бидат достапни во бела, сребрена и црна боја, а ќе имаат и Active voice canceling за чист звук без мешање на атмосферата.

Почетната цена е 199 евра. 

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *