Протече фотографија од новиот AMD Radeon

Протече фотографија од новиот AMD Radeon

Претходната Среда беше објавено дека новиот Radeom RX 6000 ќе дебитира на 28 Октомври. Новиот серијал на GPU – RX 6000 од AMD ќе бидат базирани на RDNA2 графичка архитектура, истата која го напојува Xbox Series X и PlayStation 5, и ќе содржи поддршка на DirectX 12 Ultimate.

Кинескиот сајт Bilibili протече фотографија од прототипот „Big Navy“. Фотографијата можете да ја видите подолу:

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *