Apple го претстави Watch Series 6

Исто така и буџетска верзија Apple Watch SE

Веќе е септември, а во тек е настанот на Apple „Time Flies“. Денес, во Apple Park (кампусот на компанијата), извршниот директор Тим Кук не нуркаше во два нови производи: iPad и новата Apple Watch Series 6.

Здравјето отсекогаш бил голем фокус на часовникот и очигледно е дека Apple цени колку е важно тоа за клиентите.

Новиот watchOS 7 веќе располагаше со детекција на миење раце и следење на спиењето, а овој нов Apple Watch ја носи функционалноста за следење на здравјето уште повеќе.

Можете да го следите нивото на кислород во крвта веднаш од вашиот зглоб за само 15 секунди.

Плус, услугата Apple Fitness + се насочува кон лудоста на Пелотон и дигиталното вежбање.

Заедно со Серија 6, Apple објави дека $ 279 (почетен) Apple Watch SE и Series 3 ќе останат како влезна точка од 199 $.

Во кутијата има и USB адаптер за напојување за кој било од овие часовници на Apple, само кабелот ќе остане.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *