Google ќе ви го даде новиот Chromecast бесплатно ако платите за еден месец YouTube TV

Но, само за прв пат претплатници на YouTube TV.

Google само што објави нов Chromecast вчера, а компанијата веќе нуди добра зделка за еден – сè што треба да направите е да се пријавите на YouTube TV и да платите за еден месец од услугата. Доколку сакате да ја искористите зделката, треба да имате пристап до неа тука.

Сепак, има неколку предупредувања. Можете да го искористите ова само ако сте прв пат претплатник на YouTube TV, според условите на договорот. Потоа треба да платите кон претплатата на YouTube TV во периодот од 15 октомври до 31 декември за да ја добиете понудата за бесплатниот Chromecast. И зделката е достапна само во САД.

Исто така, треба да знаете дека плаќањето 64,99 УСД за еден месец телевизор на YouTube чини повеќе отколку само да го купите новиот Chromecast самостојно за 49,99 УСД. Но, ако сте погледнале и на YouTube TV и на новиот уред, ова може да биде одлична работа за вас.

Новиот Chromecast, официјално именуван како „Chromecast со Гугл ТВ“, се разликува од неговите претходници во тоа што има оперативен систем на одборот и посветен далечински управувач. Исто така, прави 4K и поддржува голем број услуги за стриминг.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *