PS5 ќе бидат достапни за преднарачка денес во GameStop

Еве ја вашата шанса да купите пред лансирањето.

Да бидеме искрени: обидот да се нарача PS5 беше ништо друго освен лесно. Со тоа, ако сакате да се обидете да ја обезбедите следната генерација на конзолата на Sony пред нејзиното лансирање на 12-ти ноември, ќе имате уште еден удар во ГамСтоп. И двата модели на PS5 ќе бидат на располагање на веб-страницата на GameStop, иако малопродавачот сè уште нема споменато колку време ќе ги отвори нарачките на Интернет.
Ако повеќе сакате да ја испробате вашата среќа лично, секогаш можете да одите на GameStop во ваша близина. И, ако одлучите да ја храбрите линијата во физичка продавница, можете или да платите за вашиот PS5 во целост или да испуштите аванс од 50 долари за да бидете сигурни дека сте го добиле. (Иако е нејасно колку или кои единици ќе ги има секоја продавница).

Што и да одберете, запомнете дека сè уште е навистина тешко да се впуштат PS5 во моментов, без разлика кој сте. И не ни помислувајте да се обидете да најдете RTX 3090.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *