Преносливиот диск на Western Digital’s 5TB можете да го набавите за 100 долари по најдобра цена.

Тоа е 50 GB простор за секој потрошен долар.

Договорот за најдобра цена на денот е на преносливиот хард диск Easystore USB 3.0 на Western Digital со неверојатна меморија од 5TB. Обично со цена од 180 долари, само денес се спушта на 100 долари. Овој хард диск е совршен за луѓе кои имаат апсолутно огромна количина на податоци за кои сакаат да направат резервна копија или да ги пренесат на друг уред. Исто така, ќе биде солиден погон за машина за време ако сте корисник на macOS.

Колку и да е убаво да имате 5TB простор, вреди да се напомене дека во овој комплет скоро сигурно се наоѓа еден од сопствените врти хард дискови на Western Digital, што значи дека ќе биде значително побавно во пренесувањето податоци отколку SSD. Ако е брзина што ја правите наспроти просторот, проверете ја мојата објава за тоа како да изберете вистински преносен SSD за вашите потреби. За сите други, оваа зделка со WD Easystore е фантастична.

T7 1TB SSD Samsung е пониска до најниската цена во Амазон. Нормално 200 американски долари, тоа е 160 долари. Ако ви требаат побрзи брзини на пренос на податоци, овој модел е далеку подобар (сепак поскап) избор од WD Easystore погоре. Овој модел Т7 вклучува USB-C до USB-C кабел за најбрзи брзини на пренесување, како и USB-C на USB-A кабел за поширока компатибилност со повеќето компјутери и конзоли за игри.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.