Како да го гледате настанот на AMD Zen 3 воведувајќи ги процесорите Ryzen 5000.

Глави горе, гејмери и креатори на содржини.

Со прогласот дека „започнува ново патување“, AMD ја најавува својата нова постава на Ryzen 5000 процесори за работна површина, со својата нова Zen 3 архитектура. Новите чипови се, ако одите по веб-страницата на AMD, ќе бидат фокусирани специјално на игри и создавање содржина и може да бидат моќен нов конкурент на десеттата генерација на десктоп постави на Intel. (Десктоп чиповите од 11-та генерација на Intel нема да пристигнат до 2021 година)

Иако сè уште не можеме да ви дадеме многу повеќе информации за новите чипови на AMD, гејмерите и креаторите дефинитивно можат да очекуваат интересен поглед на тоа кој може да биде вашиот следен процесор.

Дали сакате да дознаете повеќе? Можете да присуствувате сами:

КОГА ПОЧНУВА НАСТАНОТ НА AMD?
Започнува утре, 8-ми октомври, во 12 часот попладне ET / 9AM PT / 17:00 часот BST.

КАДЕ МОANЕ ДА ГО ГЛЕДАМ НАСТАНОТ НА АМД?
Videoе го вметнеме видеото во живо во горниот дел од овој пост, така што ќе можете да се држите овде за да гледате кога ќе започне. Инаку, AMD го пренесува настанот во живо на YouTube.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *