OtterBox ги открива првите случаи на трети страни MagSafe за iPhone 12.

Овие можеби се единствените опции што не се од Apple за некое време.

OtterBox ја лансираше првата кутија за трети страни iPhone 12, која официјално го поддржува новиот додаток на системот MagSafe на Apple, со тоа што компанијата денес ги дебитира своите футроли Figura, Aneu и Symmetry Series Plus за новите телефони.

Според OtterBox, компанијата е „ексклузивен провајдер на случаи од трети страни за воведување на напредниот систем MagSafe“ – што го прави да звучи како овие да бидат единствените официјални случаи на MagSafe надвор од сопствените на Apple што ќе можете да ги добиете , барем засега.

Случаите од серијата „Фигура“ се наједноставни, со 49,95 долари, кои нудат основна пластична кутија со шарени дизајни во стилот на акварел. Случаите од серијата Aneu (исто така 49,95 американски долари) додаваат грип гумени рабови и текстуриран материјал за остатокот од случајот. И двата модели се достапни за iPhone 12, 12 mini, 12 Pro и 12 Pro Max од веб-страницата на Apple и OtterBox.

Случаите на Symmetry Series Plus – кои се продаваат само на веб-страницата на OtterBox и чинат 59,95 УСД – додаваат „додаток на база на сребро кој постојано го блокира растот на микробите“ и заштитата на OtterBox Drop Plus, за која компанијата тврди дека е оценета за „три пати повеќе капки“ како воен стандард “.

Цените на OtterBox се повеќе или помалку идентични со самите случаи на Apple, кои чинат 49 долари, така што навистина не заштедувате пари со свртување кон опција од трета страна. Но, барем има малку повеќе разновидност над силиконскиот и јасен избор на пластични футроли на Apple.

Сите три модели на куфери OtterBox се компатибилни со стандардот Apple’s MagSafe, што значи дека тие треба лесно да се вклучат на вашиот телефон и да поддржуваат безжични полначи на Apple MagSafe дури и кога е прикачена футролата.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *