Како да дознаете колку пати вашата слика е зачувана на Instagram

Како да дознаете колку пати вашата слика е зачувана на Instagram

Откако ќе изберете ваков вид профил, прилично е лесно да се види бројот на луѓе што ги зачувале вашите фотографии.

Еден трик на Инстаграм ви овозможува да видите колку луѓе ги зачувале вашите фотографии.

Едноставно е: префрлете се на деловен профил на Инстаграм, за што се доволни неколку кликнувања:

  • Вашиот профил -> Три линии во горниот десен агол -> Поставки
  • Сметка -> Префрли се на професионална сметка -> Бизнис

Испратете го на крајот од поставките, ако сакате можете да ги внесете вашите информации за контакт и тоа е тоа. Само напишете една адреса за контакт (на пример, е-пошта).

Откако ќе изберете ваков вид профил, прилично е лесно да се види бројот на луѓе што ги зачувале вашите фотографии.

Одете на фотографијата што сакате да ја проверите и изберете „Преглед на увиди“. Овде ќе видите колку пати вашата фотографија е зачувана. Извинете, не можете точно да видите кој го зачувал.

Ако не ви се допаѓа ова, секогаш можете да се вратите на истиот начин на кој сте дошле, пишува Мирор.

Од „Сметка“ само изберете „Лична сметка“ и вашиот профил ќе ви биде вратен како ништо да не се променило.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *