Телефони на Samsung кои ќе добијат Андроид 11!

Samsung, кој направи сериозни чекори во ажурирањето неодамна, работи и за One UI 3.0 базиран на Android 11. Еве ги новите објавувања!

Еден UI 3.0, базиран на Android 11, моментално е во бета фаза за сериите Galaxy Note 20 и Galaxy S20. Тука, меѓу нив, вклучени се и бета-процесите, моделите Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10 5G, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10 Plus, Galaxy Z Flip 5G и Galaxy Z Fold 2 5G. Со објавата објавена од компанијата, сега е целосно јасно дека овие уреди ќе бидат надградени.

Па, што носи новата верзија? Можеби се сеќавате дека компанијата неодамна отвори посебна страница за ова. Соодветно на тоа, новата верзија Samsung ја претставува најпрво со својата напредна инфраструктура за контрола на видео / музика. Луѓето можат да се префрлаат помеѓу контролите на медиумите на YouTube и Spotify во опаѓачкото мени, на пример, со лизгање. Новата верзија One UI 3.0, која исто така го подобрува панелот за известувања, може да обезбеди повеќе информации за менито за известувања на прв поглед дури и кога телефонот е заклучен.

Новата верзија, што значително го подобрува корисничкото искуство на телефонот што може да се склопи Galaxy Z Fold2, исто така, доаѓа со динамичен екран за заклучување. Во оваа структура, можете да поставите позадина да се менува секогаш кога ќе ја отворите бравата. Верзијата што носи анимирани позадини со Земјата на чудата нуди прилагодување со командите Pentastic и S Pen. Видео повиците на цел екран се поддржани и со Android One UI 3.0 базиран на Android 11.

Андроид 11, базиран на Samsung One UI 3.0, дефинитивно може да дојде до следниве уреди, бидејќи компанијата неодамна вети три години големо ажурирање на Android за следните уреди. – Серија Galaxy S: Galaxy S20 Ultra 5G, S20 Ultra, S20 + 5G, S20 +, S20 5G, S20, S10 5G, S10 +, S10, S10e, S10 Lite и идни уреди од серијата Galaxy S – Galaxy Note серија: Galaxy Note 20 Ultra 5G , Note 20 Ултра, Note 20 5G, Note 20, Note 10+ 5G, Note 10+, Note 10 5G, Note 10, Note 10 Lite и идни уреди со серија на Note

– Модели на Galaxy што можат да се преклопат: Galaxy Z Fold 2 5G, Z Fold 2 , Z Flip 5G, Z Flip, Fold 5G, Fold и идни уреди од серијата Z – серија Galaxy A: Galaxy A71 5G, A71, A51 5G, A51, A90 5G и идни модели на серија Galaxy A – Таблети: Galaxy Tab S7 + 5G, Tab S7 +, Tab S7 5G, Tab S7, Tab S6 5G, Tab S6, Tab S6 Lite и идни модели на серии Tab S

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.