Како да ги блокирате досадните реклами во апликациите?

За да го испробате сето ова, следете ги упатствата за кој било телефон со Android оперативен систем.

Одете во Поставки, потоа повеќе врски и потоа Приватен ДНС. Во ова поле, напишете dns.adguard.com.

Потврдете или само излезете од тоа мени и рекламите треба да бидат откажани или значително намалени, во зависност од апликацијата.

Ако ова не е соодветна патека, тогаш следете го ова: Поврзувања, Повеќе поставки за конекција, Приватен DNS и напишете го истиот на dns.adguard.com.

И тоа е тоа.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.