TouchRetouch – одлична алатка за отстранување на не сакани предмети од фотографии.

Тоа е апликација која нуди сè што ви треба за да ги отстраните несаканите предмети, па дури и луѓето од фотографиите на многу едноставен начин.

Не мора да вложувате премногу напор – само нацртајте на екранот за да означите кој предмет сакате да го отстраните и оваа практична апликација ќе го стори тоа како магија.

Кога станува збор за отстранување на несакани предмети од фотографии што ја нарушуваат нејзината естетика, како што се телефонски и електрични водови, разни столбови, сообраќајни знаци, па дури и луѓе и што било друго што може да ве вознемирува, обично мораше да се прибегне кон моќни графички уредници како Photoshop. Сепак, ова не е потребно веќе некое време бидејќи има апликации како TouchRetouch.

TouchRetouch, како што сугерира неговото име, ви овозможува да цртате на екранот за да го обележите регионот окупиран од објектот што сакате да го отстраните, оставајќи го остатокот на самата апликација. Означениот предмет, како некој вид магија, ќе исчезне како никогаш да не постоел.

Резултатите се навистина импресивни и во огромното мнозинство на случаи отстранувањето на предметите навистина ќе излезе фантастично, додека во нешто посложени сценарија може да се обвинат одредени неправилности. Сепак, малку апликации работат толку добро за да се отстранат предметите од вакви фотографии, па навистина е исплатливо да се потрошат 16 кн (таа е достапна за корисниците на Андроид како дел од Google Play Pass).

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.