Twitter ги објави емотиконите кои најмногу се користеа во 2020 година!

Twitter ги објави нај споделуваните емотикони во 2020та година. Покрај емотиконите, платформата ги објави и најсподелуваните спортски тимови, ТВ-емисии и луѓе.

Според објавата на блогот на Twitter, емоџито „смешко“ е најкористениот емоџи во 2020 година. Емотиконот „плачење“ се најде на второто место. Имајќи предвид колку е екстремна 2020 година, не можеме да ни биде чудно што две спротивни емоџи се наоѓаат на врвот на најкористената емоџи листа.

Најкористени емотикони за храна и пијалоци на Twitter во 2020 година!

Клубови за кои најмногу се објавувапе на Twitter!

Личности за кои највеќе се дискутираше и објавуваше на Twitter!

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *