Bugatti ќе произведува домашни аудио системи исто моќни како автомобилите!

Bugatti, кој се етаблираше меѓу најбрзите производители на спортски автомобили во светот, сака да постави нови стандарди во системите за домашна забава. Компанијата ќе соработува со германскиот производител Tidal Audio за производство на звучни системи за домови.
Кога велиме Bugatti, возилата со високи перформанси на компанијата веројатно директно ќе им паднат на ум. Bugatti, кој своето име им го прави познато на сите со моделот Chiron Super Sport 300+, кој може да го сруши рекордот за најбрз автомобил во светот со надминување од 480 km / h, се појавува во сосема нова област.

Очигледно, италијанската компанија не беше доволно да произведува ултра-брзи возила. Бугати сака да внесе нов здив во индустријата со влегување во индустријата за домашна забава. Bugatti, кој започна да произведува звучни системи за домови со соработка со германскиот производител на звучни системи Tidal Audio, планира да произведе нешто што ќе ги надмине стандардите во овој сектор, како што тоа го прави со своите возила.

Bugatti на домашните аудио системи!

Тидал има лого на Bugatti изработено од полиран нерѓосувачки челик на предниот дел на звучните системи што Тидал ги нарекува Ројал. Звучниците имаат четири двигатели на сабвуфер и твитер со дијамантска дијафрагма. Звучниците, со вграден засилувач на секој возач, се направени по мерка како автомобилите на Bugatti и може да се прилагодат. Не беше дадено никакво објаснување за цената, но како што споменавме, слоганот „Bugatti на домашните аудио системи“ ни кажува колку ќе биде екстремна цената.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.