Garmin го најавува Lily, паметен часовник за жени кои се грижат за својот стил!

Garmin го најавува својот паметен часовник, Lily, специјално произведен за жени. Дизајниран според женската мода, паметниот часовник нуди многу стилски дизајн со својот ремен од 14 мм. Часовникот, кој е полн со одлики што можат да ги исполнат сите очекувања на паметните часовници, нуди можност за употреба до 5 дена.

Garmin, кој успеа да биде предмет на нашите вести со моделите на паметни часовници што ги објави, го најави својот нов паметен часовник Lily, кој го произведе специјално за жени. Изгледа како класичен и стилски класичен часовник од далечина, Lily може да ги исполни сите очекувања со своите карактеристики. Компанијата ги нуди своите паметни часовници во два различни типа, класични и спортски, и во 6 опции во боја.

Паметниот часовник на Garmin за жени има куќиште од 34 mm. Овој случај е прикачен на лента од 14 мм, која има дел за поврзување во форма на Т. Моделот наречен Спорт има алуминиумско куќиште и силиконска лента, додека класичниот модел доаѓа со куќиште од не’рѓосувачки челик и кожен ремен. Нема разлика помеѓу моделите, освен оние наведени.

Новиот паметен часовник на Garmin може да изврши детално следење на десетици различни спортски активности. Покрај мобилната апликација наречена Connect, развиена од Garmin, корисниците можат да се поврзат и со разни апликации за спортско следење. Така, корисничкото искуство не е ограничено. Покрај тоа, вежби за дишење може да се изведат со користење на овој паметен часовник.

Екранот на Garmin Lily дозволува и прегледување известувања од апликациите. Покрај тоа, дојдовните пораки до телефоните може да се читаат на екранот на овој паметен часовник. Паметниот часовник со вградена GPS функција може да направи прецизни одредувања на локацијата. Всушност, корисниците можат да ја испратат својата моментална локација директно до контактите за итни случаи што претходно ги утврдиле со неколку мали допири. Имајќи ги сите овие карактеристики, Garmin Lily може да се користи на кој било паметен телефон користејќи Android 6.0 и погоре. Конечно, треба да се каже дека овој паметен часовник нуди до 5 дена употреба.

Според изјавите дадени од Garmin, Lily во моментов може да се купи на веб-страницата на компанијата. Компанијата, која даде две различни изјави за цените на потрошувачите, вели дека 199 долари за спортскиот модел и 249 долари за класичниот модел.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *