Elon Musk го објави времето на емитување на првиот Clubhouse!

Светски познатиот претприемач Elon Musk го објави времето на неговиот прв пренос во живо на својата нова платформа за социјални мрежи Clubhouse на својот профил на Twitter.

Платформата за социјални медиуми Clubhouse, која е новиот тренд на последните денови, продолжува со рапидниот подем. Платформата, каде што можете да станете член на покана само на уредите со iOS, стана место каде што многу луѓе се прашуваат. Имајќи ги предвид корисниците во платформата, лесно можеме да ја разбереме причината за оваа љбопитност.

Светски познатиот претприемач Elon Musk, името зад компаниите како Tesla и SpaceX, сподели објава за Clubhouse на својот профил на Twitter. Платформите објавија дека првиот пренос во живо ќе го изведе Musk.

Како што знаете, Clubhouse во моментов прифаќа членови само врз основа на покана. Со други зборови, лице кое претходно било член на платформата може да испрати покана до ограничен број пријатели. Па, што треба да направите ако сакате да станете член на Clubhouse?

Можете да стигнете до преносот во живо на Clubhouse со кликнување на овој линк.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.