Ripple влезе лошо во 2021, моментално ја дуплираше својата вредност!

Ripple (XRP), чија вредност падна на 0,24 американски долари среде правни процеси, двојно ја зголеми својата вредност со тргување со 0,49 американски долари денес. Аналитичарите предвидуваат дека зголемувањето ќе продолжи уште некое време.

Ripple Labs Inc. на Комисијата за хартии од вредност на САД (SEC) XRP претрпе историска загуба на вредност по тужбата против него и размената на крипто-валути, запиреа трансакциите една по една. Но, за Ripple, лошите денови можеби завршија. Кога ќе ги погледнеме неговите перформанси во последните денови, гледаме дека XRP двојно ја зголеми својата вредност.

Ripple, кој доживеа пауза и се искачи откако падна на ниво од 0,30 долари, достигна ниво од 0,43 долари. Ветеран крипто-аналитичарот Ајауш Џиндал изјави дека има пауза над големата растечка тренд линија со отпор околу 0,5000 американски долари на дневната шема на парот XRP/УСД, тој стабилно ќе се искачува кон нивото на отпор од 0,650 и 0,680 американски долари наскоро.

ripple

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *