Samsung најавува – достапни безжични слушалки „Level U2“!

Samsung ги објави своите нови безжични слушалки наречени Level U2. Безжичните слушалки, кои имаат дизајн поставен на вратот, се истакнуваат со својот посебен кодек и со употреба до 18 часа. Слушалките со прифатлива цена!
Јужнокорејскиот технолошки гигант Samsungнајави настан слушалки наречени „Level U2“ на настан што се одржа во Индија. Слушалките, кои имаат дизајн на лента, иако се безжични, се чини дека се причина за претпочитање на многу корисници со својата долготрајна употреба. Според изјавите дадени од Samsung, Level U2 може да се користи континуирано до 18 часа.

Samsung Level U2 тежи само 41,5 грама. 4-те копчиња на делот во форма на лента овозможуваат контрола на јачината на звукот и префрлување помеѓу песните. Безжичните слушалки, кои имаат динамички драјвери од 12 мм, ги исполнуваат очекувањата во однос на квалитетот на звукот и ветуваат најјасно можно искуство за време на повиците со својот двоен микрофон систем.

Samsung Level U2

Samsung користи сопствен кодек на Level U2. Слушалките, кои можат да ги анализираат и мерат пречките при пренесување на звукот, автоматски го прилагодуваат звукот и им овозможуваат на корисниците непречено и квалитетно искуство. Samsung наведува дека ги поддржува своите нови безжични слушалки со Bluetooth 5.0, така што може да се користи со многу паметни телефони на пазарот.

Според изјавите на Samsung, Level U2 може да се купи во опции за црна и сина боја. Цената на производот, кој во моментов е достапен за продажба на платформите за е-трговија низ Индија, е објавена за само 27 долари.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *