НАЈНОВ РЕКОРД НА КРИПТОВАЛУТАТА BITCOIN! ЈА НАДМИНА ГРАНИЦАТА ОД 50.000+ АМЕРИКАНСКИ ДОЛАРИ!

Најпознатата криптовалута во светот – Bitcoin обори нов рекорд. Моментално криптовалутата има вредност од 51.501 американски долари (за време на пишување на овој пост).

Растот го потпомогнаа многу фактори, еден од нив е Elon Musk кој со неговата фирма купија Bitcoin-и во вредност од 1,5 милијарди долари!

Ќе продолжиме да го монитотираме растењето на оваа криптовалута во иднина!

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *