Моментална состојба на крипто-берзата! Bitcoin на границата од 55.000 американски долари!

Bitcoin-от е на границата од 55.000 американски долари. Во последните неколку дена криптовалутата нагло порасна. Исто така другите алт-коини растат. Ethereum-от се движи на границата околу 1.800 американски долари.

Вчера вечер, по објавата на Elon Musk на твитер за Dogecoin, споменатата криптовалута порасна за 10% за многу кратко време.

Еве моментално како изгледа крипто-берзата!

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *