Остар над на најпознатата криптовалута – Bitcoin! Моменталната цена на еден Bitcoin e..

По големите рекорди на најпознатата криптовалута во светот, доцна во ноќта имаше многу остар пад. Моментално цената на Bitcoin-от е 46.762 американски долари (за време на пишување на овој пост).

Може да кажеме дека денеска генерално криптоберзата е во пад.

Dogecoin исто така е во длабок пад. Може да се каже дека опаѓањето се случува поради најавените тужби против Elon Musk од страна на SEC.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *