Објавен новиот сет од безжична тастатура и глушец од Logitech MK295!

Новиот сет безжична тастатура и глушец MK295 Безжична тастатура и глушец со технологија Silent Click им нуди на своите корисници слично искуство со кликање и пишување без кликнување на бучава благодарение на неговата функција за намалување на бучавата над 90%.

Logitech го објави новиот MK295 Silent Wireless Keyboard & Mouse Set, со технологија „Silent Click“, што е најпосакувана комбинација на тастатура и глушец, со 90% намалување на звукот во споредба со MK270. Издвојувајќи се со својата издржлива и удобна структура и со опции за графит и бела боја, сетот за тастатура и глувче ветува тивко искуство со својата нова опција „Silent Click“.

Тастатурата, која има копчиња и дизајн отпорни на течност, ветува долгорочна употреба и овозможува траење на батеријата до 36 месеци. Тастатурата со цврсти нозе може да биде наклонета според индивидуалните потреби. Мекото тркало за скролување на удобното и компактно глувче го комплетира ова тивко искуство.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *