Лансиран двојниот пакет Tapo P100 Smart Socket!

Достапноста и леснотијата на користење во Македонија постигнаа добро место што беше продаден и паметниот излез на пакетот TP-LINK Tapo P100 по излез, кој се состоеше од два сингла и четири пакувања.

Производи за вмрежување, како и производи за паметни домови со сериозно место за постигнување на тој TP-LINK на пазарот во Македонија, исклучително лесен за инсталирање и употреба, тие нудат квалитетен и достапен паметен приклучок за бинарни пакети Tapo P100 исто така на продажба. Паметниот приклучок Tapo P100, кој започна да се продава минатата година, брзо се здоби со добро место на пазарот за решенија за паметни домови. Поради оваа причина, поволниот пакет со 4 пакувања на производот, кој беше понуден на продажба на есен, сега е на полиците со пакетот со два приклучоци.

И опциите и предностите на цените им се нудат на корисниците со различни пакети. Продажната цена на ново понудениот двоен пакет Tapo P100 е 31,50 долари (со вклучен ДДВ). Цената на пакетот со единечна единица на Tapo P100 е 17,50 долари. За оние на кои им треба повеќе од еден паметен приклучок дома, двојните и четворните пакети обезбедуваат значителна предност во цената. За оние кои веќе користат паметни приклучоци и сакаат да го зголемат бројот на приклучоци, опциите за единечен или двоен пакет се решението.

Куќите стануваат попаметни денес. Многу уреди стануваат попаметни; Начинот на управување со непаметни електрични уреди е да користите паметни приклучоци. Кога е поврзан со паметен приклучок, секој електричен уред добива карактеристики како што е далечинско вклучување и исклучување, програмирање. Со паметниот приклучок и поврзаниот уред може да се управува од каде било, во секое време преку паметни телефони.

Мала големина и цена обезбедуваат предност

Паметниот приклучок TP-Link Tapo P100 е привлечен производ со мини компактен дизајн, лесна употреба, функција за контрола на звук и подостапна цена во споредба со сличните. Сите паметни приклучоци Tapo P100 можат да се поврзат сите електрични уреди како што се абажури, комби-котли, навлажнувачи на воздух, машини за чај-кафе, пегли и електрични грејачи. Со апликацијата Tapo поддржана од Android и iOS, сите уреди поврзани со Tapo P100 може да се контролираат од далечина. Далечинско вклучување и исклучување на уредите поврзани со штекерот; Можно е да ги програмирате однапред и да им овозможите автоматско отворање и затворање во одредени периоди од денот. Програмирање може да се направи со истата апликација. Исто така е можно да се креираат списоци со одбројување на тајмери ​​за електронски уреди поврзани на уредот.

Ниту еден друг производ, центар и сл. Не се потребни за поставување и управување со паметниот приклучок Tapo P100 со Plug & Play. Можно е да го вклучите производот и да ја преземете апликацијата Tapo на паметниот телефон и да го активирате производот за неколку минути следејќи ги чекорите.

Паметниот приклучок Tapo P100 има и функција за говорна команда. Поддржан од Google Assistant и Amazon Alexa, паметниот приклучок може да се управува и со глас.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *