OnePlus го објави датумот за објавување на својот прв паметен часовник!

OnePlus, растечкото име во последно време, го објави датумот за претставување на својот прв паметен часовник со својата објава на Твитер. Првиот паметен часовник на OnePlus ќе се појави на 23 март со серијата OnePlus 9.

OnePlus, кој постигна голем успех против гигантите во индустријата за паметни телефони, исто така, неодамна направи чекор напред во технологијата што може да се носи. Компанијата, која ја претстави својата нараквица во изминатите недели, исто така ќе направи голем успех во овој сектор со својот прв паметен часовник во наредните денови. Денес е објавено кога ќе биде претставен првиот паметен часовник на OnePlus.

На објавата на официјалниот профил на Твитер на OnePlus, “Вие го побаравте тоа. Willе победите”. беше вклучена изјава. Објавата беше претставена во кратко видео од 7 секунди. Ова видео содржи коментари кои датираат од 2014 година, во кои се прашува компанијата кога ќе пристигнат апаратите за носење на OnePlus.

oneplus

OnePlus објави дека паметниот часовник ќе биде претставен со серијата паметни телефони OnePlus 9, потврдувајќи ги претходните вести. Покрај тоа, компанијата започна забавен натпревар за учество на обожавателите на OnePlus. На страницата на натпреварот може да се пристапи од врската во Твитот.

Натпреварот на OnePlus се базира на погодување кој уред е уредот споменат во споделената нишка на форумот. Се разбира, јасно е кој уред е овој уред, а конкуренцијата е соодветно оформена. Компанијата прифаќа само погрешни одговори како одговор. Значи, ако кажете што е најсмешно што можете да помислите, вие учествувате на натпреварот.

Дадените одговори не мора да бидат дадени само во писмена форма. Одговорите, цртањето, прикажувањето слики, прибелешката, видеото или што сакате, може да се пренесат на OnePlus. 9-те лица кои ќе дадат најкреативен и најдобро подготвен одговор ќе го освојат тој уред чие име сè уште не е објавено како подарок. На натпреварот може да се присуствува до 23 март.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *