ЗА ПРВ ПАТ ВО СВЕТОТ! Роботска рака изработи тетоважа со помош на 5G технологијата! [ВИДЕО]

Во Холандија, Т-Мобиле избра многу поинаков метод за да и каже на јавноста за 5G конекциите што ги започнаа. Тетовирање, далечински користејќи роботска рака.

Некои земји сега користат 5G конекција. Толку многу што давателите на услуги на GSM почнаа да ме рекламираат 5G. Некој беше далечински тетовиран во реклама за брзината и конзистентноста на 5G во Холандија.

Актерката Stjin Fransen се согласи да биде истетовиран на него со роботска рака контролирана од Вес Томас, сместена на друго место. Моментот на тетовирање го снимил „Мил“, развивачот на роботската рака.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.