Samsung Galaxy Watch 3 има ажурирање што нуди многу нови функции!

Најновиот паметен часовник на Samsung, Galaxy Watch 3, доби ажурирање што носи многу нови функции. Со новата надградба, Galaxy Watch 3 има многу новини, како резултат на спиење создаден со следење на ноќниот сон и подобрувања во времето за препознавање обука.

Samsung го претстави својот паметен часовник Galaxy Watch 3, кој успеа да привлече внимание со својот дизајн и карактеристики на UNPACKED настанот што се одржа во август минатата година. Galaxy Watch 3, кој привлече големо внимание со титаниумската верзија што следеше, досега доби неколку помали надградби, но овие надградби не понудија голема иновација или подобрување.

Новото ажурирање на паметниот часовник денес е најголемото ажурирање од објавувањето на часовникот. Покрај различните безбедносни подобрувања и поправени грешки, на Galaxy Watch 3 му се додадени некои нови функции со новата надградба.

Функцијата за следење на спиењето е една од најчесто користените одлики за здрав и ефикасен сон, а Samsung ја презеде оваа функција на следното ниво во својот паметен часовник со новата надградба. Galaxy Watch 3 веќе понуди опција за следење на спиењето. Покрај тоа, сега ќе се обезбеди резултат на спиење креиран од податоци за следење на спиењето, што ќе им овозможи на корисниците полесно да го следат нивниот целокупен статус на спиење. Оваа одлика на корисниците ќе им даде резултат помеѓу 0 и 100, во зависност од времето и квалитетот на спиењето.

Во исто време, со ажурирањето, кое носи новини во следењето на вежбањето, времето за откривање на вежвање во случаи како што се трчање и употреба на велосипед е намалено од 10 минути на 3 минути. На овој начин, следењето на вежбањето ќе се прави поточно и поудобно.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *