Објавени се цените на новите паметни часовници од Samsung – Galaxy Watch 4 Series!

Протекоа цените на серијата Samsung Galaxy Watch 4, која се очекува да биде претставена во август.

Според информациите обезбедени од извори блиски до компанијата, гледаме дека серијата паметни часовници, која се очекува да биде претставена на 11 август, ќе се состои од модели Watch 4 и Watch 4 Classic. Во оваа насока, изворите кои „протекуваат информации„ кажаа дека Watch 4 ќе има четири различни опции во боја, црна, златна, сребрена и зелена, исто така привлекуваат внимание на фактот дека Watch 4 Classic ќе биде објавен само во опции за сребрена и црна боја.

Galaxy Watch 4 

  • 40 mm модел: 350 – 370 Euro
  • 44 mm модел: 380 – 400 Euro

Watch 4 Classic

  • 42 mm модел: 470 – 500 Euro
  • 46 mm модел: 500 – 530 Euro

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *