Маска за лице + прочистувач на воздух во едно! [ФОТО]

Воздушниот прстен е дизајниран да го задржи лицето слободно и неограничено. Се состои од два пара полукружни прстени со понизок носечки прстен кој лесно ги затвора вратот и рамената, додека горниот прстен следи два лака кон лицето на корисникот за да испорача прочистен воздух.

Протокот на воздух го обезбедува она што дизајнерите го опишаа како моќна тивка воздушна турбина. Воздухот се прочистува со филтрирање на штетни честички и вируси со користење на најсовремен заменлив филтер N95 HEPA на кертриџот за внес на воздух.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *