Објавен датумот на најавување на OnePlus Buds Pro!

Раководителот на истражување и развој на OnePlus, Киндер Лиу даде изјава за датумот на претставување на OnePlus Buds Pro.

Се чини дека OnePlus не само што ќе го претстави паметниот телефон Nord 2 5G на 22 јули. Се покажа дека компанијата ќе воведе и нови слушалки TWS наречени OnePlus Buds Pro на истиот датум.

OnePlus ги лансира Buds Pro како нивни врвни слушалки TWS. Како што се приближува датумот на лансирање, сигурно ќе слушнеме повеќе за OnePlus Buds Pro.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *