НЕВЕРОЈАТНО! YouTube достигна 10 милијарди преземања на Google Play Store!

YouTube, првата страница што ни паѓа на ум кога станува збор за страница за споделување видеа, уште еднаш ја докажа нејзината популарност. Платформата, купена од Google, достигна 10 милијарди преземања на Google Play Store.

YouTube, најголемата и најпозната платформа за споделување видеа во светот, неодамна ја промовираше функцијата „Супер благодарам“. На овој начин, платформата имаше за цел да ја зајакне врската помеѓу гледачите и производителите на содржини и да ги мотивира производителите на содржини на овој начин.

Покрај ваквите одлики, YouTube е постојано на дневен ред со прашања како што се криење на бројот на недопаѓања и алгоритам за видео препораки. На овој начин, YouTube, кој стана платформа со која е запознаен секој што користи паметен телефон, во добро и во лошо, достигна 10 милијарди преземања во Google Play Store.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.