Google работи на апликација за префрлување од Android на iOS!

Google работи на апликација наречена Switch to Android за да го олесни преминот од iOS на Android.

Според информациите што ги сервира 9to5Google, се покажа дека Google работи на апликација наречена Switch to Android, со цел да го олесни преминот од iPhone на Android телефони.

Оваа апликација, која се очекува да биде достапна слично како и апликацијата Move to iOS, се очекува да се додаде директно во App Store. Покрај тоа, во споделените информации беше истакнато дека благодарение на оваа апликација, корисниците можат брзо да се префрлат од iPhone на Android уреди без да изгубат никакви податоци.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published.