Нетфликс има добри вести за корисниците

Netflix веќе не е само за филмови, серии… Вашата Netflix сметка сега вклучува пристап до Netflix Games, збирка на наслови што можете да ги репродуцирате на вашиот iPhone, iPad или Android.

Оваа година Нетфликс ги претстави Игрите. Ова им овозможува на секој со претплата на Netflix да игра повеќе од дваесет игри на својот телефон или таблет.

Напредокот на играта е зачуван на вашиот профил и ако подоцна ја преземете истата игра на друг уред, ќе можете да продолжите каде што сте застанале.

Достапните игри се движат од секојдневни игри со карти, како што е човеч пасијанс до акциони авантуристички наслови како Moonlighter. Еве некои од најважните игри:

Into the Breach е стратешка игра каде што пилотирате џиновски роботи за борба против вонземјани инсекти.

Exploding Kittens е мобилна верзија на популарната игра со карти.

Stranger Things: 1984 и Stranger Things 3: The Game се адаптации на видео игри од првата и третата сезона на хорор-трилерот на Нетфликс, „Stranger Things“.

Дали вреди да се претплатите на Нетфликс?

Игрите на Нетфликс се бесплатни, односно се вклучени без дополнителни трошоци со претплата на Нетфликс, која оваа година поскапе.

Пред да се претплатите на Netflix само за да пристапите до игрите, погледнете ја целосната листа на наслови и размислете што всушност ќе играте, пишува Insider.

Слични вести

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *