Повеќе од 700 прототипови на игри за PlayStation 2 се поставени на интернет!

Групата за заштита на игри носи преку 700 прототипови на игри за PlayStation 2 и ги објавува на интернет.

Прототиповите доаѓаат благодарност на Hidden Palace, лицето кое го претстави прототипот Sonic the Hedgehog 3 кон крајот на 2019 година. Уделот, наречен Project Deluge, се дели на повеќе делови – сегашната колекција PS2 е само првиот дел од многу поголем удел.

Дечките од Hidden Palace прецизно скенираа сè за да ги извлечат конечните изданија на малопродажба и го намалија споделувањето до уникатна содржина како што се прегледи на печатот, технички демо-верзии, прототипови за локализација, изданија за отстранување грешки и други необјавени верзии.

Hidden Palace, исто така, обезбедува постојан список на Project Deluge на својата веб-страница и во моментов има 752 парчиња содржина.

Тимот рече дека не е во можност да го утврди интегритетот на секоја копија во серијата, со оглед на обемот на проектот и сомнителната веродостојност на оптичките медиуми. Со други зборови, немојте да бидете изненадени ако наидете на грешка или две директно поврзани со процесот на копирање.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments