Among Us ја добива својата нова мапа!

Among Us картата за авиони (Airship) носи нови мисии заедно со обновени стилови и анимации.

Among Us конечно ја добива картата за авиони – Airship. Четвртата мапа на играта исто така доаѓа со повеќе подови, механизми, нови мисии и нов сет на капи. Инвеститорот InnerSloth за првпат ја објави новата мапа на настанот за награди на игри во 2020 година во декември. Among Us постојано добиваат ажурирања за да бидат подобри, благодарение на нејзината голема популарност. Играта беше лансирана во 2018 година, но минатата година направи голем удар, бидејќи пандемијата ги ограничи сите дома и беше огромен успех за неа.

InnerSloth го објави ажурирањето преку објава на блог во четвртокот. Програмерите тврдат дека ги ажурираат стиловите со појасни линии и полесен процес на анимација. Картата за воздушни бродови вклучува мисии како полирање на накит, отстранување ѓубре и многу повеќе. Новото ажурирање им овозможува на играчите да изберат просторија од која ќе започнат и да понудат нови области за истражување во играта. Among Us исто така го подобрува движењето на ликовите во играта со додавање скали и подвижни платформи. Освен овие, на играчите им се нудат и повеќе можности за капа, стрела за срце, лути веѓи, еднорог глава и многу повеќе.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments