Apple ја објави втората Бета верзија на iOS 14

Аpple ја објави втората Бета верзија

Apple сметаше дека е соодветно да ја објави втората бета верзија на iOS 14 и iPadOS 14 во јавноста за цели на тестирање. Најновата градба пристигнува две недели откако првата бета беше објавена во јавноста.

Втората бета кореспондира со инвеститорот бета 3, која беше објавена вчера. Втората јавна бета верзија сега е достапна за преземање на сите компатибилни модели на iPhone и iPad и можете да ја преземете во моментов.

Ако не сте запознаени, iOS 14 јавната бета верзија 2 може да се преземе на вашиот iPhone преку профил што е инсталиран од веб-страницата бета на Apple. Ажурирањето е достапно преку етер, така што нема да биде проблем ако веќе сте на iOS 14.

iOS 14 носи огромна количина на нови додатоци на табелата, како во однос на визуелните, така и со функционалноста. Најголем ремонт во однос на дизајнот е екранот Hoem на кој сега можете да додадете додатоци.

Сега ќе добиете и Библиотека со апликации, која е организиран кластер на апликации заедно на една страница.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments