Apple ќе почне да ги произведува новите 5G iPhone во втората половина на Септември

Apple ќе почне да ги произведува новите 5G iPhone во втората половина на Септември

Apple се спрема да ги произведува новите 5G iPhone подоцна во месецов. Процесот на производството се очекува да започне после средината на Септември и да трае до Октомври.

е поспоро од вообичаено, Apple обично започнува со производство околу Август и ги објавува новите смартфони во Септември, но одложувањето е многу помало отколку што компанијата мислеше дека ќе биде. Најверојатно се работи за смартфонот iPhone 12, што треба да се објави во Октомври според податоците.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments