Apple TV + ги победи своите рекорди за гледаност по објавувањето на „Greyhound“

Потегот на летниот блокбастер на Том Хенкс Грејхунд при што „Епл““го стекна филмот за пријавени 75милони америкнаски долари. Врз основа на извештајот се чини дека инвестицијата се исплатеше.Додека „Епл“ официјално не пријавува броеви за гледање, изворите на „Ројтерс“ велат дека почетокот на викендот на Грајхаунд резултираше во гледаност „сразмерно со голем хит на летната театарска бокс-канцеларија“. Ова резултираше во Apple TV + да го види својот најголем отворен викенд.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments