Apple TV Plus ќе добие класични специјални артикли за Peanuts Holiday како дел од новата зделка за стриминг.

Специјалното за Ноќта на вештерките се емитува денес.

Apple TV Plus оваа година ќе ги добие саканите специјални производи за „Ноќта на вештерките“, „Денот на благодарноста“ и „Божиќните празници“, за „Кикирики“, додадени во неговиот каталог, и секој од нив ќе биде достапен бесплатно за оние што не се претплатници за краток временски период.

Специјалниот за Ноќта на вештерките, It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown, ќе се појави на Apple TV Plus денес за претплатниците и ќе биде достапен бесплатно од 30-ти октомври до 1-ви ноември. Денот на благодарноста на Чарли Браун ќе биде достапен на 18-ти ноември и може да се гледа бесплатно од 25-ти до 27-ми ноември. И мојот личен фаворит, Божиќ од Чарли Браун, ќе излезе на 4-ти декември и ќе може да се следи бесплатно од 11-ти до 13-ти декември.

Нова сезона на ексклузивниот Снупи во вселената на Apple TV Plus и новите специјални производи кои го слават Денот на мајката, Денот на планетата Земја, Нова Година и враќањето на училиште, беа најавени и денес за Apple TV Plus. Тие ќе се приклучат на „Снупи шоу“, кој ќе се појави на Apple TV Plus на 5 февруари, и на новиот документарец за Peanuts од Apple TV Plus, што ќе се појави следната година.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments