Asus ROG Phone 5 најавен со 18 GB RAM меморија!

Asus ROG Phone 5 е наведен на Geekbench со 18 GB RAM меморија.

Продолжуваат да се појавуваат нови информации за Asus ROG Phone 5, кои ќе бидат претставени со настанот што ќе се одржи на 10 март. Новиот телефон со играчи на Asus, кој беше на дневен ред со многу новини за протекување, сега е наведен на Geekbench. Според информациите добиени од базата на податоци на Geekbench, гледаме дека паметниот телефон од новата генерација на Asus ќе има и верзија со 18 GB RAM меморија.

Ако се сеќавате, беше наведено дека ROG Phone 5 ќе доаѓа со 2 различни модели со претходно споделените извештаи. Еден од овие модели е наведен на Geekbench денес. Кога ги испитуваме карактеристиките на овој наведен телефон, капацитетот на RAM меморија од 18 GB нè исполнува. Треба да се напомене дека засега не е дадена официјална изјава на фронтот Asus во врска со ова протекување. Сепак, многу извори блиски до компанијата наведуваат дека ќе биде достапна и верзија на телефонот од новата генерација со 18 GB RAM меморија.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments